Husmorvikar

Husmorvikaren er i hjemmet til den andre forelderen kommer hjem fra arbeid. Med andre ord – adskillig mer enn hva ordinære hjemmebaserte tjenester kan tilby.

Hva er en husmorvikar?

En husmorvikar er en som trår inn i hjemmet når den som har omsorgen for barna i familien er syk. Husmorvikaren tar seg av barna, steller huset, lager mat, vasker klær osv. Husmorvikaren er i hjemmet til den andre forelderen kommer hjem fra arbeid. Med andre ord – adskillig mer enn hva ordinære hjemmebaserte tjenester kan tilby. Vi har ansatte med erfaring fra egne barn, familie, og eget hushold. Dette er kunnskap som ingen ren utdanning kan konkurrere med, og noen får ikke fullrost våre damer.

Hjemmehjelptjeneste

Vår hjemmehjelptjeneste inneholder tjenester som rydding i rom, stryke klær, handle matvarer, lettere renhold og ellers hjelp til daglige gjøremål. Tjenesten er populær blant seniorer og barnefamilier. Noen definerer det som husmorvikar – se under husmorvikar i kolonnen ved siden av. Betalingsprinsippet er enkelt, du betaler for den tiden som er brukt pluss et lite tillegg for kjøring. Timeprisen stopper når renholderen har pakket sammen utstyret og er klar til å reise. Beløpet rundes av til nærmeste kvarter, og faktura kommer i posten. Ring og avtal på forhånd eller ved akutt behov, vi stiller opp på kort varsel. Ved bestilling, gi en kort beskrivelse av hva oppdraget går ut på slik at vaskehjelpen kan ta med nødvendig utstyr. Gi en gave som gleder, bestill en Vaskehjelp til en du er glad i.
ADRESSE Tyrihjellveien 5, 1960 Løken
KONTAKT e: tom.rolfson@re-to.as Telefon: 63 85 09 10 Mobil: 988 66 333
© RE-TO AS 2020
UFORPLIKTENDE TILBUD
UFORPLIKTENDE TILBUD
© RE-TO AS 2020 Laget av Grafisk Service Bjørkelangen
RE-TO AS  Rengjøringbyrå
UFORPLIKTENDE TILBUD
ADRESSE Tyrihjellveien 5, 1960 Løken
KONTAKT e: tom.rolfson@re-to.as Phone: 63 85 09 10 Mobile: 988 66 333
RE-TO AS Rengjøringbyrå